Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Met Letsel Op Adelaarslaan In Apeldoorn

## Ongeval met gewonde op Adelaarslaan in Apeldoorn

Donderdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Adelaarslaan in Apeldoorn. Een fietser en een automobilist kwamen hierbij in botsing. De fietser raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

### Hulpdiensten massaal ter plaatse

De hulpdiensten werden rond 14:00 uur gealarmeerd. Meerdere ambulances, politie-eenheden en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De fietser werd gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

### Verkeershinder

Door het ongeval is de Adelaarslaan tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie adviseert weggebruikers om rekening te houden met extra reistijd. De verwachting is dat de afsluiting nog enkele uren zal duren.

### Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Mensen die iets hebben gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

### Update: Fietsster in levensgevaar

Vrijdagmiddag heeft de politie bekendgemaakt dat de fietser die donderdagmiddag gewond raakte bij het ongeval op de Adelaarslaan in levensgevaar verkeert. De toestand van het slachtoffer is verslechterd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Comments