Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Noa Lang Op De Bank Bij Psv In Champions League Kraker Tegen Juventus

Noa Lang op de bank bij PSV in Champions League-kraker tegen Juventus

Van Nistelrooy neemt geen enkel risico met zijn sterspeler

PSV speelt dinsdag in Turijn tegen Juventus de return in de achtste finales van de Champions League. Trainer Ruud van Nistelrooy kan in het Allianz Stadium niet beschikken over sterspeler Noa Lang.

De 23-jarige aanvaller liep zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (4-3 winst) een lichte blessure op. "Hij heeft last van zijn hamstring", aldus Van Nistelrooy. "We willen geen enkel risico nemen, want we hebben hem hard nodig in de slotfase van het seizoen. Zonder Noa Lang heeft PSV het deze week moeilijk tegen Juventus. De Italiaanse topclub won vorige week het eerste duel in Eindhoven met 1-0. PSV moet dus winnen om door te bekeren naar de kwartfinales van de Champions League.

Van Nistelrooy hoopt dat Lang volgende week zaterdag wel weer fit is voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. PSV staat momenteel tweede in de stand, op vijf punten van koploper Feyenoord. Ook in de KNVB-beker is PSV nog in de race voor de hoofdprijs. Eind volgende maand speelt de ploeg de halve finale tegen FC Twente.


Comments